Bidbook

Voor mijn studie woonde ik ooit vijf maanden in Engeland. Drie keer ben ik terug geweest in Zandvoort. Ik kan het dorp gewoon niet missen. Het geluid van het circuit, die ronkende motoren, daar wil ik elke ochtend mee wakker worden. In Zandvoort is altijd reuring. En dat weten gelukkig heel veel mensen. We zijn een magneet voor de massa. Dat klinkt misschien plat maar wij vinden het juist een compliment. Amsterdammers komen niet voor niets al meer dan honderd jaar het liefst hier naar het strand. We zijn een dorp met stadse kwaliteiten. Net zo makkelijk serveren we een hippe latte macchiato met sojamelk als een traditionele schnitzel met patat.

In Zandvoort is iedereen welkom. Jong en oud, arm en rijk, Nederlanders en Duitsers. Steeds meer toeristen en inwoners van de Metropool Regio Amsterdam komen bij ons ontspannen. We zijn dé badplaats voor Amsterdam. Nog zo’n compliment. We omarmen de massa met liefde. En daarom heb je dit bidbook in handen. Hier kun je grote groepen mensen laten zien wie je bent en wat je doet.

Zandvoort is dé locatie voor je evenement of de promotie van jemerk. We kunnen snel schakelen en lopen hard. In dit bidbook lees je wat we als evenementenlocatie te bieden hebben. De plekken, de faciliteiten, de regels, de enthousiasteondernemers.

Ook lees je de ervaringen van organisaties die ieder jaar terugkomen, voor de Runner’s World Zandvoort Circuit Run, de Jumbo Racedagen of Pride at the Beach. Zandvoort Marketing helpt met de gemeente partijen van buiten om hun weg te vinden in Zandvoort. Ik ken de ondernemers in ons dorp en verbind waar het kan en nodig is. Een mooie uitdaging waar ik echt mijn voldoening uit haal.

Het winnen van de Nationale Citymarketing Trofee in 2018 is een prachtige bevestiging van onze koers. De komst van het mooiste race-evenement van de wereld, is de ultieme beloning.

We steken graag de handen uit de mouwen om van je evenement een succes te maken. Want Zandvoorters kunnen lullen én poetsen.

Lana Lemmens,
directeur Zandvoort Marketing

Voorwoord wethouder

Locaties & ondernemers

Praktische info & bereikbaarheid

Download bidbook als PDF

Dit is Zandvoort

Zandvoort als dé evenementenlocatie

Subsidies

Beach for Amsterdam

Portfolio

Facts & figures